Hold en fed ferie på din altan

Hold en fed ferie på din altan

Coronapandemien lakker mod enden og de mest udlandshungrende danskere har taget chancen og bestilt en ferie i et andet land. Undersøgelser viser dog, at de fleste vælger at blive hjemme også i år, selvom det altså er muligt er drage udenlands. 

Hvis du ikke orker at sætte dig ind i alle de forskellige restriktioner, der ændres på daglig basis, kan du overveje at holde ferie på din altan, hvis du vel at mærke har sådan en. Her får du et par tips, til hvordan du kan holde en skøn altanferie. 

Hav udstyret i orden 

Sørg for at du har det udstyr, du skal bruge på altanen, i orden. Dine telefon og tablet kommer du måske til at bruge lidt mere end du plejer, og så er det godt at have en ladestation, hvor du kan tanke dem op. Tjek f.eks. mærket ALLDOCK ud, de har flere modeller. 

Et must til de varme sommerdage er en altanparasol, så hvis du ikke har en, må du afsted til havecentret. Dette køb vil du ikke fortryde, for når solen bager ned, er det dejligt at kunne sidde i skyggen og læse. Et par flotte planter eller blomster i krukker vil også højne oplevelsen. 

Tank op på guf og bøger 

Når man er på ferie, skal man forkæle sig selv, og det foregår ofte med lækker mad, is og drinks. Fyld fryseren op med din yndlingsis og køb ind, så du kan lave dine livretter. Du kan også købe take-away nogle dage, så du slipper for at lave mad og herudover får noget ekstra lækkert. Sørg også for at have samlet en stak bøger, du gerne vil læse, så du ikke skal til at afsted til biblioteket eller boghandlen.  

Med disse tips er du klar til alle tiders altanferie.